XI. Országos Tűzoltó Börze és Találkozó Pilisszentivánon

XI. Országos Tűzoltó Börze és Találkozó Pilisszentivánon

Felvonulás, versenyek, számos program 2019. május 4-én a rendezvényen.

Tervezett program:

6.00-6.30-ig
Horgászok gyülekezője a tűzoltószertár melletti parkolóban (Tópart u. 105.)

7.00-12.00-ig
Horgászverseny a tűzoltószertár közelében lévő tavon

8.00-8.15-ig
Főző- és egyéb versenyekre való regisztráció, a főzőverseny alapanyagainak átvétele a Sportpályánál

8.00-8.30-ig
Tűzoltóautókkal gyülekezés a Sportpálya parkolójában

9.00-9.15
Megnyitó a Sportpályánál

9.15-9.30-ig
Tűzoltók és tűzoltóautók szentelése, áldása a Sportpálya parkolójában

9.30-10.00
Tűzoltóautók kéklámpás felvonulása, útvonal: Sportpálya – Pilisvörösvár – Solymár – Sportpálya

9.30-12.30-ig
Versenyek, bemutatók

9:30-14.00-ig
Országos Kismotorfecskendő Szerelési Bajnokság futamainak lebonyolítása a Sportpályán

10.30-11.30-ig
Magyar Tűzoltó Szövetség ünnepsége az iskola aulájában (Szabadság út 87.)

11:45-12:15-ig
Felvonulás a tűzoltózenekar és majorettek közreműködésével a Főtérről a Sportályához

13.00-13:30-ig
Zsűrizés a főzőversenyen

13.00-14.00-ig
A közreműködők és a meghívottak részére ebéd a Sportpályánál

14.00-15.00-ig
Versenyek eredményhirdetése, a rendezvény hivatalos zárása

15.00-15.30
Koszorúzáshoz elvonulás a Tájházhoz (Szabadság út 86.)

15.30-16.00-ig
Koszorúzás a Tájházon lévő Szent Flórián-szobornál

16.00-22.00-ig
Kötetlen beszélgetés, zene, tánc a Sportpályánál

Horgászverseny:

A tűzoltószövetségek maximum 3 fős csapatokkal nevezhetnek. A horgászversenyhez a csapatok részére napijegyet a szervezők térítésmentesen biztosítanak.

Nevezni 2019. április 26-ig az info.szentivanipte@gmail.com e-mail címen lehetséges.

Főzőverseny:

A szövetségek legfeljebb 1 csapattal nevezhetnek. A főzőversenyhez sátrakat, asztalokat, padokat, ivóvizet, ásványvizet, tűzifát, tűzrakóhelyet, műanyag tányérokat, evőeszközöket a szervezők térítésmentesen biztosítanak. A főzőversenyhez – egészségügyi szabályok miatt – 6 kg súlyhatárig felhasználható húsáru (sertéslapocka, marhalábszár, csirkemell) beszerzéséről, hűtéséről, tárolásáról, helyszínre szállításáról, előzetes igényleadás alapján helyben, térítésmentesen gondoskodnak a szervezők.

A főzőversenyen elkészített étel biztosítja az adott megye, főváros csapatainak étkezését. Az étel elkészítéséhez a csapatoknak kizárólag nem romlandó alapanyagok (pl. száraztészta, burgonya, zöldség stb.), fűszerek főzőeszközök, konyhai kellékek (pl. bográcsállvány, bogrács) biztosítását önállóan kell megoldaniuk.

Nevezni a húsigény megadásával és a készítendő étel megnevezésével 2019. április 26-ig az info.szentivanipte@gmail.com e-mail címen lehetséges.

Labdarúgó bajnokság

A szövetségek 5+1 fős (6 fős + cserejátékos) csapatokkal nevezhetnek. A nevezés 2019. április 26-ig az info.szentivanipte@gmail.com e-mail címen lehetséges.

További információ:

Bodnár Ferenc
Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület
Tel.: (20) 960-5680
E-mail: info.szentivanipte@gmail.com

Rovat
Témakör