Tűzvédelmi szakvizsga tűzállóságot növelő bevonati rendszerek alkalmazását, karbantartását végzők részére

Tűzvédelmi szakvizsga tűzállóságot növelő bevonati rendszerek alkalmazását, karbantartását végzők részére

A 45/2011. (XII. 7.) BM rendelet szerint a tűzállóságot növelő bevonati rendszerek alkalmazását, karbantartását végzőknek (12. foglalkozási ág) tűzvédelmi szakvizsgával kell rendelkezniük. A tűzvédelmi szakvizsga öt évig érvényes.

A tanfolyam résztvevői az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság törzsanyaga alapján kidolgozott oktatási segédanyagot kapják meg. Ennek segítségével a tevékenység végzésével kapcsolatos tűzvédelmi szabályok megismerésére nyílik lehetőség.

A tűzvédelmi szakvizsgára készülők a tűzvédelmi törvény, a tűzvédelmi bírságról szóló kormányrendelet, az Országos Tűvédelmi Szabályzat és a témában kiadott Tűzvédelmi Műszaki Irányelv vonatkozó részeit áttekinthetik, az építési termékek betervezésével kapcsolatos ismereteket megszerezhetik. A segédanyag tartalmazza mindazon tűzvédelmi tudnivalókat, melyek a tűzállóságot növelő bevonati rendszerek alkalmazását, karbantartását végzőknek a szakszerű munkavégzéshez tudniuk kell.

A helyszíni konzultáción tűzvédelmi mérnök részletesen ismerteti a tevékenységgel kapcsolatos tűzvédelmi szabályokat, praktikus tanácsokkal szolgál, és természetesen a felmerült kérdéseket is megválaszolja.

Az oktatásszervező célja, hogy a tűzvédelmi szakvizsga ne csupán egy jogszabályi kötelezettség kényszerű teljesítése, egy puszta papír legyen, hanem olyan tudás megszerzése, amely érdemi segítséget nyújt a biztonságos munkavégzéshez.

Helyszín: Budapest, Debrecen, Szolnok

Konzultáció és vizsga időpontja: lásd a jelentkezési oldalon

Oktatásszervező: Magyar Tűzvédelem Bt.
Nyilvántartási száma: SZ156/1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16/01/2020.

Képzés és a vizsga díja: 30 000 Ft / fő

Amennyiben a díj rendezése a vizsga időpontjáig megtörténik, úgy az érintett a bizonyítványát a helyszínen megkapja.

Jelentkezés módja:

Töltse ki és küldje el az elektronikus jelentkezési űrlapot.

További információ a szakvizsga@langlovagok.hu e-mail címen vagy a (20) 570-6700 telefonszámon kérhető.

Rovat
Témakör