Tűzvédelmi e-learning nyertesei

Tűzvédelmi e-learning nyertesei

A Lánglovagok Egyesület online tanfolyamát elvégzők füstérzékelőt vagy szén-monoxid vészjelzőt nyerhettek.

A Somogyi Elektronic Kft. felajánlásának köszönhetően FireAngel füstérzékelőt vagy szén-monoxid vészjelzőt nyertek azok közül hárman, akik május 31-ig elvégezték a Társasházak tűzvédelme 2023. e-learninget.

A szerencsések közé került Pásztor János (Érsekvadkert) és Patai Róbert (Miskolc), ők az FA6111-INT optikai füstérzékelőt választották. Ruzsa Imre (Budapest) az FA3820-HUR szén-monoxid vészjelző mellett döntött.

Patai Róbert elmondta, hogy egy távfűtéses panelházban lakik, ahol a társasház Számvizsgáló Bizottságának az elnöke. Meglátása szerint a Lánglovagok Egyesület tananyagában az apróbb részletekig el lehet jutni a mai kornak megfelelő tudáshoz.

Ruzsa Imre úgy véli, sok hasznos információra tett szert a kurzusból. Ő maga a szén-monoxid vészjelzőt választotta nyereményül, mivel nemrég nyílászárót cseréltek, és cirkó gázkazánnal fűtenek.

A Lánglovagok Egyesület ingyenes online tanfolyama továbbra is elérhető, ajánlott közös képviselőknek, lakóknak és tűzvédelmi szakembereknek egyaránt.

Rovat
Témakör