Klippe Learning Kft.

Klippe Learning Kft.

Klippe e-learning rendszerek és tananyagok fejlesztése, távoktatási tanácsadás. A Lánglovagok olvasóinak 20% kedvezmény.

Cím: 1123 Budapest, Győri út 20. III/7.
Telefon: (20) 333-5240
Web: klippe.hu
E-mail: hello@klippe.hu

Munka- és tűzvédelmi partnereinket automatizált és egyszerűsített adminisztrációt lehetővé tevő, online képzések kialakításával segítjük e-learning rendszertől a digitális tananyagok fejlesztéséig.

Az általunk bevezetett megoldások részletes adatokat gyűjtenek a képzések teljesítéséről, igény szerint tanúsítványokat is kiállítanak automatikusan, kezelik az első és ismétlődő képzések rendszerét is, valamint értesítéseket küldenek a tanulók számára.

A Klippe csapatánál már 10 éve foglalkozunk digitális képzésekkel, komplex e-learning tananyagok készítésével és e-learning rendszerek bevezetésével. Digitális oktatási szakértők és szoftverfejlesztők vagyunk, követjük a trendeket és innovatív megoldásokat kínálunk az általunk készített tananyagokban és rendszerekben.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, keress minket a fent megadott elérhetőségeken! A kedvezmény igénybevételéhez mindenképpen jelezd, hogy a Lánglovagok tűzvédelmi tudásbázis olvasója vagy.

Rovat
Témakör