Autóbalesetben meghalt Hégető Honorka

Megdöbbenve hallottunk Hégető Honorka súlyos balesetéről. Mi, tűzoltók nagyon is jól ismertük őt, hiszen korábban a TV3 riportereként szinte minden jelentősebb káresetünknél megjelent, és helyszíni tudósítást készített a híradó számára.

Feladata az volt, hogy megismerje és megismertesse a tűzoltóságnál alkalmazott szakfelszereléseket. Ilyenkor felvette a védőruháinkat, kipróbálta a légzőkészülékeinket, és oltott a tűzoltókészülékeinkkel. Az is előfordult, hogy a stábbal együtt beült a fecskendőbe, és velünk együtt vonult.

A tűzoltókkal mindig jó volt a kapcsolata. Amikor a TV3 megszűnt, akkor egy időre eltűnt, majd az RTL Klubon láttuk őt újra dolgozni. Sajnos a tűzoltókkal már nem készített több riportot.

Hégető Honorka június 3-án reggel hét órakor Alsóörsön sodródott ki egy bal kanyarban autójával, majd felborult. A sors kegyetlen fintora, hogy pont a tűzoltóknak kellett őt kiszabadítaniuk. A mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba, de a műtőasztalon életét vesztette. Harminc éves volt.

Rovat
Témakör