Tűzoltó oktatófilmek készülnek

A Lánglovagok Egyesület első kisfilmje a tűzoltógépjármű-fecskendőről szól.

A Lánglovagok Egyesület az önkéntes és hivatásos tűzoltók, ifjúsági tűzoltók, illetőleg a tűzoltók munkája iránt érdeklődők részére készít bemutató-, illetve oktatófilmeket.

A sorozat első darabja a tűzoltóautóról szól. A kisfilmben a Pomázi Önkormányzati Önkéntes Tűzoltóság segítségével egy tűzoltógépjármű-fecskendő általános bemutatását tekinthetik meg az érdeklődők. A későbbiekben az egyes szakfelszerelések részletesen, egyesével lesznek bemutatva.

A Lánglovagok Egyesület ezirányú munkája a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával kezdődhetett meg. A filmkészítéshez szükséges eszközök beszerzéséhez még a Tűzoltókért Alapítvány, a Valmar-Safety Kft., valamint számos magánszemély járult hozzá.

Továbbra is lehetőség van bárkinek anyagi segítséget nyújtani a Lánglovagok Egyesület részérére. A támogatást az Erste Banknál vezetett, 11600006-00000000-22098320 számú bankszámlára lehet átutalni vagy befizetni. A közleménysorban feltétlenül fel kell tüntetni, hogy „közhasznú támogatás”, valamint magánszemély esetén az adományozó állandó lakhelyét.

A Lánglovagok Egyesület egyúttal várja az ötleteket további filmek készítésével kapcsolatban.

Rovat
Témakör