Tájékoztató honlap a Tűzvédelmi Házirendről

Tájékoztató honlap a Tűzvédelmi Házirendről

A pizzafutároknak is meg kell ismerniük és be kell tartaniuk a lakóépületekben tűzvédelmi szabályokat? Erre és sok más fontos kérdésre kaphatnak választ az érintettek.

A társasházak tűzvédelmi üzemeltetésére specializálódott Lánglovagok Kft. tájékoztató honlapot indított a Tűzvédelmi Házirendről.

Meghatározott lakóépületeknél jogszabályi kötelezettség alapján kell elkészíteni a szabályzót. De pontosan mely épületekre vonatkozik, ki készítse el, kinek és hogyan kell betartatnia, és milyen kapcsolatban áll a társasház Szervezeti-Működési Szabályzatával?

A leggyakrabban felmerülő kérdésekre most a közös képviselők, Számvizsgáló Bizottságok tagjai, tulajdonosok, lakók egyaránt érdemi választ kaphatnak.

A Lánglovagok Kft. bízik abban, hogy a hasznos információk révén az érintetteket ráébreszti, a Tűzvédelmi Házirendet nem az internetről letöltött, ki tudja mikor hatályos jogszabályok alapján kreált sablonokból kell laikusan összetákolni, hanem helyszíni bejárást is végző tűzvédelmi szakember bevonásával érdemes elkészíteni, kiadni.

Honlap elérése

Rovat
Témakör