Országos katasztrófavédelmi főigazgató karácsonyi köszöntője

Országos katasztrófavédelmi főigazgató karácsonyi köszöntője

Az alábbiakban Dr. Góra Zoltán. tű. vezérőrnagy írását olvashatják.

Kedves Kollégák!

Fordulatokban gazdag év van mögöttünk. Küzdelmek, eredmények, amelyek hátterében rengetek erőfeszítés, támogatás, türelem, munka áll. Ahogy közeledünk a karácsonyhoz, gondolataink egyre többet járnak azokon a teendőkön, amelyeket még el akarunk végezni, egyúttal egyre többet foglalkoztat az is bennünket, hogy minél bensőségesebbé tegyük ezt az ünnepet.

Családok, közösségek, munkatársak készülnek arra, hogy emlékezetessé tegyék egymás számára az év legszebb napjait. Ebben az időszakban különösen azok munkájára irányul nagy figyelem, akik nem teszik le a szolgálatot, akik azt vállalják, hogy őrködnek a rájuk bízott közösség biztonsága felett. Köszönet érte.

Ebben az évben is igent mondtunk a fejlődésre, a fejlesztésekre, igent mondtunk a kemény munkára, és szokásunkhoz híven igent mondtunk az önzetlen segítségnyújtásra is.

Ezúttal is alap tervekkel, megfelelő felkészültséggel láttunk neki az éppen soron következő kihívás teljesítéséhez. Akárhány váratlan fordulattal kerültünk szembe, megtettük azt, ami abban a mi felelősségünk volt.

Most tehát, a karácsonyhoz közeledve nyugodt szívvel, tiszta lelkiismerettel várhatjuk az ünnepet. Szolgálatban, vagy családi körben egyaránt azt érezhetjük, hogy küzdelmeink, erőfeszítéseink megtérülnek, biztonságban vagyunk és biztonságot adunk.

Köszönettel tartozunk azoknak, akik ebben bennünket támogattak, akik munkánkhoz biztos hátteret teremtenek.

Áldott, békés karácsonyt és boldog új esztendőt kívánok a katasztrófavédelem minden tagjának és az őket nap mint nap mindenben támogató családoknak!

Dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy
főigazgató
Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Rovat
Témakör