Sikeres közbeszerzés a tűzoltók élet- és balesetbiztosítására

Sikeres közbeszerzés a tűzoltók élet- és balesetbiztosítására

A Belügyminisztériumnak most már nem volt sok a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. ajánlata.

Gyorsított eljárásban kiírt közbeszerzésen 445 872 250 Ft / év ajánlattal a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. nyerte el a jogot két évre a Belügyminisztérium fejezet irányítása alá tartozó szervek és az Országgyűlési Őrség, továbbá a hivatásos katasztrófavédelmi szerv szakmai felügyelete alá tartozó szervek (önkormányzati tűzoltóság, önkéntes tűzoltó egyesület, önkéntes mentőszervezet) állományának tagjai részére csoportos élet- és balesetbiztosítási szolgáltatására. A másik ajánlattevő az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. volt 526 516 970 Ft / éves díjjal.

Az előző közbeszerzést sikertelenül zárták le, mert a Belügyminisztérium sokallta a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. és az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. díját, amely forintra pontosan megegyezett a mostani ajánlatukkal. A tárca legfeljebb évi 122 millió forintért szerződött volna.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. a kárfelvétel tekintetében alvállalkozóként a Mészáros Lőrinc résztulajdonában lévő Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt.-t bevonja.

Rovat
Témakör