Tűzvédelmi szakvizsga beépített tűzjelző berendezések kivitelezését, karbantartását, javítását, telepítését, felülvizsgálatát végzők részére

Tűzvédelmi szakvizsga  beépített tűzjelző berendezések kivitelezését, karbantartását, javítását, telepítését, felülvizsgálatát végzők részére

A tűzvédelmi szakvizsgára kötelezett foglalkozási ágakról, munkakörökről, a tűzvédelmi szakvizsgával összefüggő oktatásszervezésről és a tűzvédelmi szakvizsga részletes szabályairól szóló 45/2011. (XII. 7.) BM rendelet szerint a beépített tűzjelző berendezések kivitelezését, karbantartását, javítását, telepítését, felülvizsgálatát végzők (8. foglalkozási ág) részére érvényes tűzvédelmi szakvizsga szükséges.

Szakvizsgával kell rendelkeznie annak a személynek is, aki ezt a tevékenységet közvetlenül irányítja.

A tűzvédelmi szakvizsga öt évig érvényes.

A tanfolyam résztvevői az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság törzsanyaga alapján kidolgozott oktatási segédanyagot kapják meg. Ennek segítségével a tevékenység végzésével kapcsolatos alapvető tűzvédelmi szabályok megismerésére nyílik lehetőség.

A helyszíni konzultáció segít abban, hogy a szakvizsgázók megszerezzék mindazon tudást, ami a tűzjelző rendszerek kivitelezése, karbantartása, javítása, telepítése, felülvizsgálata esetén elengedhetetlenül szükséges.

A helyszíni konzultáción a témában járatos szakember egyúttal praktikus tanácsokkal szolgál, és természetesen a felmerült kérdéseket is megválaszolja.

Az oktatásszervező célja, hogy a tűzvédelmi szakvizsga ne csupán egy jogszabályi kötelezettség kényszerű teljesítése, egy puszta papír legyen, hanem olyan tudás megszerzése, amely érdemi segítséget nyújt a biztonságos munkavégzéshez.

Helyszín: Budapest, Lurdy Ház (IX. kerület, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Időpont: 2024. szeptember 17. (kedd)

Oktatásszervező: Magyar Tűzvédelem Bt.
Nyilvántartási száma: SZ156/1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16/01/2020.

Képzés és a vizsga díja: 30 000 Ft / fő

Amennyiben a díj rendezése a vizsga időpontjáig megtörténik, úgy az érintett a bizonyítványát a helyszínen megkapja.

A vizsgázóknak ingyenes parkolásra van lehetősége.

Jelentkezés módja:

Töltse ki és küldje el az elektronikus jelentkezési űrlapot.

A résztvevőknek opcionálisan lehetőségük van az 1-es, 13-as és 15-ös foglalkozási ágra is letenni a tűzvédelmi szakvizsgát.

További információ a szakvizsga@langlovagok.hu e-mail címen vagy a +36 20 570-6700 telefonszámon kérhető.

Rovat
Témakör