Új gazdasági főigazgató-helyettes a katasztrófavédelemnél

A NAV-ost NVSZ-es váltja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon.

Kecskeméti Dánielt, a Nemzeti Védelmi Szolgálat Gazdasági és Humán Igazgatóság eddigi megbízott igazgatóhelyettesét nevezte ki a belügyminiszter az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gazdasági főigazgató-helyettesi beosztásába.

Az új főigazgató-helyettes a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar gazdálkodási szakán termelésszervezés, termelésirányítás, logisztika szakirányon közgazdászként végzett. Később államháztartási mérlegképes könyvelő szakképesítést szerzett.

Kecskeméti Dániel 2013-ban a Nemzeti Védelmi Szolgálat Gazdasági Főosztály főelőadójaként kezdett dolgozni. Ezt követően a Közgazdasági Osztály, majd a Gazdasági Főosztály vezetői székébe ült bele. 2020-ban a Gazdasági és Humán Igazgatóság megbízott igazgatóhelyettese lett.

Kecskeméti Dániel tű. ezredes rendfokozattal december 1-jén váltotta Kristóf Péter tű. ezredest, aki 2021-ben megbízással, 2022. január 1-jétől kinevezéssel látta el a gazdasági főigazgató-helyettesi feladatokat. Kristóf Péter a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól érkezett a katasztrófavédelemhez.

Rovat
Témakör