A Lánglovagok megmentői

A közösség ereje győzött, fennmarad, sőt jelentősen megerősödik a tűzoltók utolsó bástyája.

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján, egyben a magyar sajtó napján örömmel és büszkeséggel jelentjük, hogy olvasóink támogatásával tovább működhet a tűzoltóportál.

Január közepén kértünk segítséget, mert a Lánglovagok.hu működtetéséhez elengedhetetlen gazdasági társaság kötelező törzstőkeemeléséhez szükséges összeggel nem rendelkeztünk. Valamivel több mint egy hónap alatt 171 magánszemély és 24 szervezet felajánlásával összejött a hiányzó kétmillió forint.

A nagymértékű támogatás egyúttal lehetőséget ad az elmúlt években forráshiány miatt elmaradt fejlesztések pótlására. Olvasóink igényeihez igazodva célunk, hogy mobiltelefonról is könnyedén olvasható portállá alakítsuk át a Lánglovagokat. A fórumban természetesen köszönettel veszünk minden ötletet, javaslatot az oldal megújításával kapcsolatban.

Ezúton fejezzük ki hálánkat a támogatóknak, valamint mindazon cégeknek, magánszemélyeknek, akik az elmúlt csaknem másfél évtizedben hirdetéseikkel, illetve a küldött információkkal, képekkel életben tartották, és bízunk benne, a jövőben is életben tartják a tűzoltóportált.

Rovat
Témakör